Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "İlkokullar Arası Sözlük Özgürlüktür Temalı Sözlük Hazırlama Yarışması" nda Öğrencilerimiz İl ve İlçede Dereceye Girdiler

15.02.2024 40

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan CAMCIOĞLU, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında ilimiz ve ilçemiz geneli ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim gören öğrencilerimize yönelik  "İlkokullar Arası Sözlük Özgürlüktür Temalı Sözlük Hazırlama Yarışması" ve "Ortaokullar ve Liseler Arası Sözlük Özgürlüktür Temalı Afiş Yarışmasında" dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti.

İlçemiz genelinde Fatih Sultan Mehmet İlkokulu Öğrencilerinden Ahmet Eren DEMİREL İlçe Birincisi, Zeynep Sude ALTINIŞIK İlçe İkincisi ve Meryem TORUN İlçe Üçüncüsü olmuştur.

İl genelinde ise Fatih Sultan Mehmet İlkokulu Öğrencisi Zeynep Sude Altınışık İl üçüncüsü olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

15-02-202415-02-202415-02-202415-02-2024