Fatih Sultan Mehmet İlkokulu

Vizyon: Bucak ilçesi ve çevresinde , okulumuzu eğitim, kültür , sosyal ve değişim merkezi olarak görmesini sağlamak, nitelikli insan yetiştiren saygın ve örnek bir okul olmak.

Misyon: Öğrencilerimizin başarılı olabilecekleri alanları saptamak ve onları desteklemektir. Bu kapsamda; Öğrencilerinin ilgi ve yeteneklerini tanımak, öğrencilerinin kendilerini tanımalarını sağlayarak, hedef belirlemelerine yardımcı olmak ve hedefleri doğrultusunda öğrencilerin öğrenme yaşantılarını artırmaya çalışmak temel görevimizdir.

Başarılar: Resim şiir satranç ve folklore yarışmalarında ve değişik sportif turnuvalarda derecelerimiz vardır.

Saatler: 08:40 12:10 / 13:40 15:15
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://bucakfatihsultanmehmetilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Fatih Mahallesi Oruç Reis Caddesi No 84 Bucak BURDUR

Yerleşim Yeri - Fatih Mahallesi Oruç Reis Caddesi No:84 15300 Bucak BURDUR

Adres - Fatih Mahallesi Oruç Reis Caddesi No 84 Bucak BURDUR

Ulaşım Ulaşım kolay bir şekilde sağlanmakta. Toplu ulaşım araçlarının güzergehındadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezinde olup şehir merkezine olan uzaklığı 2 km dir.